Okulumuz Hakkında

Hüseyin Temizel İlkokulu
Fatih Mahallesi Yakacık Caddesi Okul Sokak No15 / 1 Sancaktepe / İSTANBUL
0 (216) 311 1876
0 216 311 9158
https://huseyintemizelilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Cumhuriyetin temel kazanımları ve Türk Milli Eğitim amaçları doğrultusunda öğretmen ve sivil toplum örgütleriyle uyumlu, eğitim öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslararası standartlar çizgisinde, modern teknolojinin eğitimde kullanılabilecek tüm araç ve gereçleri ile donatılmış,çağdaş ikelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş,kaliteli,seçkin ve en iyi okul olmaktır.

MİSYON

Bizler,cumhuriyetin temel değerleri ve milli eğitim sisteminin ilkeleri doğrultusunda milli birlik bütünlük içinde iktisadi sosyal kültürel kalkınmanın desteklenmesi ve hızlandırılması için eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişimleri takip ederek ve araştırmalar yaparak okulumuzun etkinlik ve verimliliğinin arttırılması ve gelişmesini sağlamak için varız.

BAŞARILAR

Öğretmen :60
Öğrenci :1740
Derslik :37
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :754
Öğretim Şekli :Tam Gün

Öğretim Şekli

Tam Gün

Ders Başlama ve Bitiş

09.00-14.45

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Hüseyin Temizel İlköğretim Okulu Samandıra Kartal yolu üzerinde bulunuyor olup Kartal İlçesine 14 km. Sancaktepe İlçesine 13 km. uzaklığındadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Fatih Mah. Yakacık Cad. Okul Sk. No: 15 Sancaktepe / İSTANBUL

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Anasınıfı C Şubesi Save Our Planet eTwinning Projesi, Anasınıfı C Şubesi Yaşamım Su eTwinning Projesi, Anasınıfı D Şubesi Dijital Atölyem eTwinning Projesi, Anasınıfı D Şubesi Robotik Kodlama eTwinning Projesi, Anasınıfı D Şubesi Çocuklarla El Ele Dünya Güvende eTwinning Projesi, 2-G/1-G Sınıfları Masal Denizim eTwinning Projesi,